Inschrijven voor de Wandel4Daagse Eerbeek

Leuk dat je mee wilt doen aan de Wandel4Daagse Eerbeek!

Het inschrijven wijst zich allemaal vanzelf. Vul de gevraagde velden in en klik op de juiste buttons.
Ondervind je toch problemen bij het inschrijven of krijg je geen bevestiging van je inschrijving?
Stuur dan even een mail naar inschrijven@4daagse-eerbeek.nl.

Liever een inschrijfformulier op papier? Download dan dit inschrijfformulier, vul hem in en geef hem, samen met het inschrijfgeld (pinnen kan ook), af bij Primera aan de Loenenseweg 6C in Eerbeek.

Je kunt je tot en met 31 mei online inschrijven of een inschrijfformulier inleveren bij Primera, daarna geldt na-inschrijving tegen een hoger tarief. Met je inschrijving ga je automatisch akkoord met het reglement van de Wandel4Daagse Eerbeek.

Kosten VOORinschrijving tot en met 31 mei:
met medaille € 6,00 per persoon
zonder medaille € 5,00 per persoon
Leden van de wandelsportbond hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart recht op € 0,50 retour bij het afhalen van hun startkaart op de 1e dag van de wandel4daagse.

Kosten NAinschrijving vanaf 1 juni:
Download
hier het NA-inschrijfformulier, graag dit formulier van tevoren invullen. Op maandag 8 juni 2020 kunt u zich hiermee aanmelden op het startbureau op zwembad Coldenhove. Graag aanmelden bij de stand Na-inschrijvingen. Houdt hierbij rekening met extra drukte. Pinnen is mogelijk.
met medaille € 7,00 per persoon
zonder medaille € 6,00 per persoon
Leden van de wandelsportbond hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart recht op € 0,50 retour bij het afhalen van hun startkaart op de 1e dag van de wandel4daagse.

Daginschrijving

Wil je één of twee wandeldagen meelopen? Dat kan! Kom dan op de desbetreffende wandeldag naar het startbureau en vraag daar naar een daginschrijving. Een daginschrijving kost € 2,00 per dag.

Om de inschrijvingen zo vlot mogelijk af te handelen vragen we je het daginschrijvingsgeld zoveel mogelijk gepast mee te nemen.